Вие сте тук:Начало»Архив на приключили избори»Избори за президент и вицепрезидент на Република България и Избори за Народно събрание на Република България на 14 ноември 2021 г.»Съобщения»Гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето
Понеделник, 01 Ноември 2021 08:22

Гласуване на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето

Написана от

От 01.11.2021 г. до 14.11.2021 г., включително, избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето, които желаят да гласуват с подвижна избирателна кутия, подават заявление до Кмета на Общината, Кмета на кметството или кметския наместник, по един от следните начини:

  • саморъчно подписано от избирателя и подадено до органа по чл. 23, ал. 1 ИК от пълномощник с пълномощно в свободен текст, без да е необходима нотариална заверка на подписа на заявителя, по пощата или по факс.
  • заявление, подадено по електронен начин през интернет страницата на ЦИК или съответната община, без да се изисква квалифициран електронен подпис, или на безплатен телефонен номер.
Прочетена 432 пъти

Внимание!!!

В момента разглеждате архив на приключили избори!!!

Архив на приключили избори